Voeding

Wie is Eva Debie?

Ik ben van opleiding voedings-en dieetkundige (Vives Brugge). Ik heb een grote passie voor voeding. Mijn doel is om mensen te begeleiden, stimuleren en motiveren tot een gezonde levensstijl.  
Ik ben lid van de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van de Diëtisten) en ik ben ook een erkende diëtist (erkenningsnummer bij de RIZIV).

Wat is een diëtiste?

U kan terecht bij een diëtiste indien u specifieke voeding gerelateerde klachten heeft of een gevoel van ontevredenheid over het lichaam. U kan bij mij terecht voor onderstaande onderwerpen:

Eerst wordt er een verkennend gesprek ingepland waarin we kennis maken met elkaar. Zowel op persoonlijk vlak als op vlak van voeding. Ik zal vragen achter je medische achtergrond, motivatie, beweeg- en eetgewoonten, mijn werkwijze,… Daarnaast zal ik u ook wegen. Met al deze informatie kijken we samen om een voedingsplan op maat te maken. U krijgt ook al tips en tricks mee naar huis.

Daarna komt u nog een paar keer terug, in deze consultaties evalueren we het voedingsplan, we bekijken de vooruitgang, er wordt gekeken waar er problemen zijn, wat goed gaat, worden er tips gegeven, kunnen er vragen gesteld worden,…
Als diëtiste ben ik gebonden aan het beroepsgeheim en alles wat wordt verteld, blijft dus vertrouwelijk. De titel van diëtiste is beschermd en het beroep is erkend als gezondheidszorgberoep.

Wie kan bij een diëtiste terecht?

De doelgroepen waarmee ik mee werk zijn volwassenen, ouderen, kinderen, adolescenten en koppels. Ik geef ook info avonden onder andere over etiketinformatie, gluten- en lactose-intolerantie, sportvoeding, winkeloefening,…